Zoveel meer dan een ziekenfonds? Da's zo OZ!

Bekijk alle vacatures

Dat maakt ons zo OZ

OZ? Da’s in de eerste plaats een ziekenfonds, natuurlijk. Daarnaast bieden we onze klanten ook heel wat andere diensten, zoals hulp in het huishouden. Onze zowat 1.250 enthousiaste poetsvrouwen en –mannen geven elke dag het beste van zichzelf. Zo bezorgen ze onze klanten een kraaknette woning en kreukloos gestreken was.

Daar krijgen onze OZ huishoudhulpen natuurlijk heel wat voor in de plaats. Een vast contract vanaf dag één. Een mooi uurloon. Professionele ondersteuning door hun consulent. Werk dicht bij huis. Een hele waslijst aan extralegale voordelen. En ga zo maar door.

Sterpunt Inclusief Ondernemen bekroonde OZ met het Referentiebewijs Inclusieve onderneming 2019.

Ben jij ook zo OZ? Solliciteer vandaag nog!

Kom naar de OZ Job Days

Kom kennismaken tijdens een van de vele OZ Job days. Je bent welkom op een locatie in jouw buurt. Je hoeft je niet in te schrijven. Je krijgt er een antwoord op al je vragen. Ben je overtuigd? Dan kan je er bovendien meteen solliciteren!

Bekijk de kalender

Collega's aan het woord

Onze medewerkers zijn de echte helden van OZ. Elke dag geven zij het beste van zichzelf om het leven van hun klanten gemakkelijker te maken. Met tonnen goesting om een écht verschil te maken. Benieuwd wat zij te vertellen hebben? 

Ontdek alle getuigenissen

Vragen over een sollicitatie of vacature?

Heb je vragen over een sollicitatie of vacature? Bekijk eerst even de informatie over het sollicitatieproces of de veelgestelde vragen. Heb je het antwoord niet gevonden? Contacteer ons dan gerust via telefoon, mail of het online contactformulier.

Contactformulier
Powered by Emply