Loon en voordelen

Onmiddellijk een vast contract

Bij OZ krijgen alle huishoudhulpen onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur. Zonder proefperiode. Zonder voorwaarden. Gewoon, omdat we alle vertrouwen hebben in de mensen die we in dienst nemen en hen alle kansen willen geven.

Werkzekerheid, dicht bij huis

Werken bij OZ, dat is werken voor een stabiele werkgever in volle groei. En dat volgens het systeem van de dienstencheques. Je krijgt klanten in jouw buurt zodat verplaatsingen zo kort mogelijk zijn. Daarbij ga je met een vaste frequentie naar dezelfde mensen. Zo kan je met je klanten een goede band opbouwen.

Een uitstekend uurloon, altijd op tijd betaald

OZ betaalt zijn medewerkers altijd een marktconform loon. Je ontvangt een bruto startloon van € 11,04. Tijdens de eerste 3 jaren kan je uurloon geleidelijk aan verder stijgen tot max. € 11,73. We betalen je loon elke maand stipt op tijd. Daar maken we een erezaak van.

Opleiding en persoonlijke begeleiding door jouw consulent

Uiteraard is OZ er om je zo goed mogelijk te ondersteunen in je job. Daarom bieden we al onze huishoudhulpen een professionele opleiding in o.a. poetstechnieken, werkorganisatie en ergonomie, inclusief een jaarlijkse bijscholing. Daarnaast kan je altijd rekenen op jouw persoonlijke consulent die je bijstaat met raad en daad.

Work-life balans & gezondheid

Gelukkige en gezonde medewerkers zorgen voor gelukkige en gezonde klanten. Daarom bepaal jij zelf hoeveel blokken van 3 à 4 uren jij wekelijks wil werken, met een minimum van 13u/week. Daarnaast ondersteunen we je ook graag op vlak van je eigen gezondheid. Zo besteden we veel aandacht aan ergonomie en bieden we je o.a. de kans om gratis deel te nemen aan alle info- en doesessies en het beweegadvies van OZ Vitaliteit. De kers op de taart? Via OZ kan je heel voordelig een (elektrische) fiets leasen voor je woon-werkverkeer.

Een ijzersterk pakket extra voordelen, incl. maaltijdcheques

Jouw basisloon vullen we aan met een lange lijst extralegale voordelen: maaltijdcheques, eindejaarspremie, dubbel vakantiegeld, werkkledij, een wasvergoeding, een vergoeding voor je verplaatsingskosten, een (optioneel) griepvaccin, gratis deelname aan de sportlessen van OZ Vitaliteit, gratis beweegadvies, extra korting in de OZ Shop en het OZ Reisbureau, extra korting op K&K jeugdvakanties en OZ gezinsvakanties, …

Diversiteit en gelijke kansen

Bij OZ maken we geen onderscheid tussen rang of stand, huidskleur, afkomst, leeftijd, seksuele voorkeur of handicap, … Iedereen is anders. En dat verschil is net een verrijking.

Sterpunt Inclusief Ondernemen bekroonde OZ met het Referentiebewijs Inclusieve Onderneming 2019 omdat we ons in de loop van 2018 actief hebben ingezet om mensen in te schakelen op de arbeidsmarkt door job- en taalcoaching op de werkvloer. 

Powered by Emply