Het sollicitatieproces

Stap 1: sollicitatie, online, via mail of telefoon

De eerste stap is natuurlijk jouw sollicitatie. Je vindt de link naar het online sollicitatieformulier bij elke vacature. Van zodra we je kandidatuur goed hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Je kan ons ook bellen op het gratis nummer 0800 15 105 of mailen naar huishoudhulp@oz.be

Stap 2: Telefoongesprek

Solliciteerde je online of via mail? Dan bellen onze HRM-collega’s je nog even op om je wat beter te leren kennen. Verloopt dat gesprek positief? Dan nodigen we je uit voor een gesprek in een OZ kantoor in je buurt.

Stap 3: Persoonlijk gesprek met een medewerker comfort

Je hebt een gesprek met een medewerker comfort. We bespreken je motivatie en wat jij te bieden hebt voor deze job. Je krijgt er ook meer specifieke informatie over OZ, de job en de arbeidsvoorwaarden.

Proficiat! Je ontvangt een aanbod!

Heb je de voorgaande stappen succesvol doorlopen? Dan verwelkomen we je graag als nieuwe collega bij OZ! We doen je een concreet aanbod met bijhorend loonvoorstel. Zodra dat is ondertekend, heten we je van harte welkom in ons bedrijf!

Jammer! Niet weerhouden?

Van zodra duidelijk is dat we jouw kandidatuur niet zullen weerhouden, bezorgen we je onmiddellijk een antwoord.

We staan garant voor absolute confidentialiteit

Het spreekt voor zich: OZ gaat heel zorgvuldig om met je persoonsgegevens. We volgen hiervoor de regels die gelden volgens de Belgische wet. We geven je gegevens in geen enkel geval door aan derden.

Je hebt het recht om je gegevens op ieder moment te bekijken, aan te passen of uit onze database te verwijderen. Nadat je geregistreerd bent bij OZ, krijg je een gebruikersnaam en een paswoord waarmee je altijd toegang hebt tot je gegevens.

Je gegevens worden beschermd door toegangscontroles. Zo kunnen alleen bevoegde medewerkers ze bekijken.

Lees de privacyverklaring.

Powered by Emply