De activiteiten van de Groep OZ

Lees meer op oz.be

Een onafhankelijk ziekenfonds…

OZ wil de referentie worden voor klanten en potentiële klanten met betrekking tot het ondersteunen, verzekeren en bevorderen van hun gezondheid. De Groep OZ is natuurlijk het best bekend van zijn onafhankelijk ziekenfonds OZ501, waarmee we een deel van de sociale zekerheid organiseren. Denk daarbij aan de terugbetaling van dokters- en ziekenhuiskosten, het betalen van ziekte-uitkeringen aan personen die arbeidsongeschikt zijn, etc.

Naast onze opdracht in de verplichte verzekering, vind je in ons pakket aanvullende voordelen een heleboel tegemoetkomingen die helemaal zijn toegespitst op de gedeelde wensen van onze klanten: van brillen en lenzen tot dringend ziekenvervoer, en van diabetes en acupunctuur tot logopedie.

Onze extra verzekeringen (de hospitalisatieverzekeringen Hospitalia en Hospitalia Plus, onze tandverzekering Dentalia Plus, en de verzekering voor medische kosten Medicalia) behoren tot de beste in de markt.

…en zoveel meer!

Daarnaast zorgt onze sociale dienst voor ondersteuning op maat. Word je plots ziek of kamp je met langdurige gezondheidsproblemen? Heb je extra zorg nodig? Of zet je je in als mantelzorger? Wij zijn er voor jou met gratis advies, bemiddeling en ondersteuning.

De OZ Shop is een thuiszorg- en gezondheidswinkel voor jong en oud. Je kan er terecht voor een brede waaier aan artikelen voor een betere gezondheid, een goed gevoel en meer comfort. Denk maar aan verzorgingsproducten, fitness- en revalidatiemateriaal, mobiliteitshulpmiddelen, incontinentiemateriaal, aangepast materiaal voor zorgbehoevenden en zoveel meer.

Beter voorkomen dan genezen. Bij OZ helpen we je om je gezonde voornemens in de praktijk om te zetten. OZ Vitaliteit focust op beweging en gezonde voeding als basis van een gezondere levensstijl. Ze organiseren een hele waaier aan info- en doesessies, van yoga en pilates tot spinning en total body workout. Daarnaast kan je er ook terecht voor persoonlijk beweeg- en voedingsadvies. Zo voorkomen we samen problemen en hoogoplopende medische kosten.

Ook wie snakt naar meer kwali-tijd is bij OZ aan het goede adres. De OZ huishoudhulpen steken onze klanten graag een handje toe in het huishouden en werken zo mee aan hun persoonlijk comfort. Want ook een proper huis draagt bij tot een goede gezondheid.

Kinderen tot 3 jaar zijn welkom in de kinderopvang. OZ Kinderpret is als dagopvang erkend en vergund door Kind en Gezin. OZ werkt daarnaast samen met Het Lieverdje, actief in de reguliere, occasionele en buitenschoolse kinderopvang.

Ook vakantie maakt deel uit van een gezonde levensstijl. De K&K jeugdvakanties brengen kinderen en jongeren van 5 tot 18 jaar bij elkaar. Wie er liever met het hele gezin op uittrekt, kan z’n hartje ophalen met de OZ Gezinsvakanties tijdens het winterseizoen, of deelnemen aan een van de avontuurlijke groepsreizen. We verhuren ook kwaliteitsvolle appartementen aan de Belgische kust en luxueuze vakantievilla’s in de Franse Provence. Kies je voor een touroperatorreis? Dan staan de collega’s van het OZ Reisbureau voor je klaar met professioneel advies. Wie liever dicht bij huis blijft en in eigen bed wil slapen, kan mee op een van de talrijke OZ Daguitstappen. Voor elk wat wils!

Powered by Emply