Elke dag het verschil maken voor gezinnen? Da's zo OZ!

Samantha, OZ huishoudhulp

Mijn grootmoeder is al vele jaren ziekenfondsklant van OZ. Via haar kwam ik te weten dat je er ook kan werken als huishoudhulp. Ik werkte al eerder als schoonmaakster van kantoren. Het poetsen vond ik leuk, maar de omgeving niet zo. Dan vind ik het veel aangenamer om bij mensen thuis te poetsen en voor hen het verschil te maken.

Er zijn redelijk wat dienstenchequebedrijven actief in mijn regio. Wat me over de streep heeft getrokken om bij OZ aan de slag te gaan is dat ik zeker wist dat het een stabiel bedrijf is. OZ biedt ook goede arbeidsvoorwaarden. Deze job is beter te combineren met mijn gezin en ik krijg veel respect van mijn klanten. Ik krijg van hen vaak berichtjes dat ze zo blij zijn met hun propere woning. Of ze spreken me er persoonlijk over aan. Dat zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier mijn job doe.

Ik voel me enorm gesteund door mijn consulent. Ik kan met haar eigenlijk over alles praten. Zit er eens iets tegen? Dan zoekt ze mee naar een oplossing. Ik ben er een mens en geen nummer. Dat werd enkele jaren geleden heel duidelijk toen ik thuis geconfronteerd werd met een woningbrand. Mijn gezin en ik stonden letterlijk op onze blote voeten op straat. We waren alles kwijt. Ik heb toen enorm veel steun en hulp gekregen van mijn collega’s bij OZ én van mijn lieve klanten. Dat zal ik nooit vergeten.

Bij sommige klanten kom ik ondertussen al zes jaar over de vloer. Voor mij voelen zij eerder aan als familie dan als klanten. Ook omdat ik met hen lief en leed heb gedeeld. Daar mogen nog heel wat jaartjes bijkomen!

Geïnspireerd door het verhaal van Samantha?

Ook zin om bij OZ te werken? Neem een kijkje tussen onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Bekijk alle vacatures
Powered by Emply