Gelukkig worden door anderen gelukkig te maken? Da’s zo OZ!

Methavee, OZ huishoudhulp

Ik werk bij OZ sinds 2012. Ik heb een vast werkrooster van twee weken. Dat wil zeggen dat ik de ene week bij zes klanten ga helpen en de andere week bij acht klanten de handen uit de mouwen steek. Voor sommige klanten is het immers voldoende dat ik er elke twee weken ben, en dat komt me perfect uit.

De job van huishoudhulp is me echt op het lijf geschreven. Ik ben graag actief bezig en ik word er zelf gelukkig van wanneer ik andere mensen gelukkig kan maken. Wanneer het klikt met een klant dan doe ik er met plezier net dat beetje meer voor. Ik ben dan ook gezegend met hele fijne klanten. Ik krijg er veel respect en waardering van, en daar haal ik voldoening uit. 

Ik maak er een erezaak van om altijd stipt op tijd te komen. Dat laat zien dat ik discipline heb, dat mijn klanten op mij kunnen vertrouwen. En zo kan je een goede band opbouwen met de mensen die op je rekenen.

Soms presteer ik ook wel eens extra uren wanneer een van mijn collega’s met vakantie is of van bevallingsverlof geniet. Mijn consulent polst dan even of ik die klanten uit de nood wil helpen. En als dat in mijn persoonlijke agenda past, dan doe ik dan met veel plezier.

Geïnspireerd door het verhaal van Methavee?

Ook zin om bij OZ te werken? Neem een kijkje tussen onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Bekijk alle vacatures
Powered by Emply