Een goeie band opbouwen met je consulent? Da’s zo OZ!

Jan, OZ huishoudhulp

Voor ik bij OZ startte, heb ik jarenlang als kok gewerkt. In de keuken gaat het er soms echt pittig aan toe, en dat begon op den duur toch wat te wringen. Ik was klaar voor een ommezwaai, wilde geen stress meer en meer me-time. Mijn buurvrouw gaf me het idee om bij OZ te solliciteren omdat ze wist dat ik graag poets.

Kort daarna mocht ik voor eerst in mijn leven op sollicitatiegesprek. En in een wip was ik aan werk als OZ huishoudhulp. Ik bouwde al snel mijn vaste klanten op waar ik wekelijk poets. En eerlijk waar, ik heb me nog nooit zo goed in mijn vel gevoeld. De voldoening die ik uit mijn werk haal dankzij mijn klanten geef me een boost die niet valt te beschrijven.

Wat ik zo tof vind aan deze job is dat ik, in tegenstelling tot mijn eerdere job in de horeca, nooit op weekenddagen moet werken en alle feestdagen thuis ben. Ik kan zelf mee bepalen hoe mijn vast werkrooster eruitziet, kan zelf mijn werk plannen en geniet enorm van de complimenten die ik van mijn klanten krijg. Zalig!

Ik heb ondertussen al verschillende consulenten gehad, maar mijn eerste draag ik nog steeds in mijn hart. Met de anderen kan ik het ook goed vinden natuurlijk, maar met mijn eerste heb ik een speciale band. Na een tijdje werd ik ook haar vaste poetsman. Het is dus supertof dat we zo nog altijd contact kunnen houden.  

Wat ook een meerwaarde is, is dat alles bij OZ correct is geregeld. Mijn loon wordt altijd op tijd gestort, je krijgt aan het begin van de maand een voorschot, je mag rekenen op een eindejaarspremie, vakantiegeld en vanaf je 7e maand dienst ook nog eens maaltijdcheques. Elk jaar is er ook een  leuk personeelsfeestje zodat je je andere collega’s kan kennen. Via OZ kan je bovendien verschillende opleidingen volgen zodat je je steeds kan bijscholen. Mijn leuze? “Werken voor OZ is top, hier is het geen flop!”

Geïnspireerd door het verhaal van Jan?

Ook zin om bij OZ te werken? Neem een kijkje tussen onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Bekijk alle vacatures
Powered by Emply