Je loon altijd stipt betaald? Da’s zo OZ!

Happiness, OZ huishoudhulp

Ik kwam enkele jaren geleden in contact met OZ op de VDAB jobdag. Ik had bij die organisatie een poetsopleiding gevolgd omdat ik dat enorm graag doe. Ik ben dan ook erg blij dat de meeste klanten vooral op mijn poetskunsten beroep doen. Ze vragen me ook wel eens om te strijken, da’s natuurlijk ook ok, al krijg ik pas echt energie van het schoonmaken. Zonder overdrijven: mijn werk is mijn hobby. I love it!

Ik ben erg blij met OZ als werkgever. Ik kan altijd terecht bij mijn consulent als ik ergens vragen over heb. Het loon is goed en zonder pardon op tijd betaald. Bovendien wonen al mijn klanten in de streek waar ik woon. Ik wil ook mijn toffe collega’s vermelden. Ik zie hen niet zo vaak, want we werken natuurlijk allemaal bij onze eigen klanten. Maar wanneer we mekaar tegenkomen tijdens een opleiding of een medewerkersvergadering, dan zit de sfeer er altijd goed in.

Trouwens, dankzij mij heeft ook één van mijn vriendinnen een job gevonden bij OZ. En zij heeft ook op haar beurt een vriendin OZ aangeraden. Met succes, want ook die dame is nu een collega van ons. Da’s toch een mooi bewijs dat het bij OZ goed werken is.

Geïnspireerd door het verhaal van Happiness?

Ook zin om bij OZ te werken? Neem een kijkje tussen onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Bekijk alle vacatures
Powered by Emply